Hrvoje znaor - Glavni trener CEO

  Pravnik, bivši službenik Ministarstva unutarnjih poslova sa bogatim iskustvom u poslovima sigurnosti, govori 2 strana jezika.

  Osnivač, predsjednik i trener JJK Uragan, izbornik i trener Jujitsu Cro Teama (4 DAN Jissen Jujitsu, 2.DAN Judo, instruktor policijske samoobrane i  kapapa, još se bavio aiki jitsuom, krav-magom, nanbudom, aikidom, free style kickom.

  Od 2007.godine dopredsjednik European Budo Councila (druge po veličini europske jujitsu organizacije) a od 2009.godine predsjednik, član MAIF-a, ISA-e, WMGA-e, itd.
  voditelj više međunarodnih seminara diljem Europe, nositelj "Nagrade časti" od Svjetske organizacije borilačkih vještina, dobitnik više priznanja za ustrajan i uspješan rad i rezultate u jujitsu vještini i sportu, te nositelj civilnih i športskih priznanja za rad s osobama s poteškoćama u razvoju (autisti, slijepi...).

  Osvajač zlatne medalje na PH 2006.godine u Zagrebu, osvajač Grand Prixa 2007.godine u Stuttgartu (Njemačka) i zlatne medalje na Prvenstvu Europe (Europskim budo igrama) u Imenahaussenu-Njemačka, svjetski prvak u jujitsu 2012.godine, osvajač više odličja na međunarodnim turnirima.

  Dugogodišnji trener nanbuda u Zagrebu i u Splitu (na prvenstvu Hrvatske osvojio kao trener 1 srebro i 2 bronce, te je bio aktivni sudionik mnogih seminara diljem Europe koje su vodili vrhunski učitelji različitih stilova samoobrane.
  Kao trener u jujitsu osvojio više europskih i svjetskih medalja (Europske budo igre, Svjetske budo igre, međunarodni turniri, PH, itd.).

  mail:

  Ines Šilović

  diplomirani ekonomist računovodstva, zaposlena u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, u resoru školstva
  govori engleski jezik
  bavi se jujitsuom od 2008.godine, nositelj 5.KYU-a
  voditeljica Škole samoobrane za žene
  član Jujitsu Cro Teama (izvršna direktorica)

  Naši projekti

  Svjetske igre borilačkih sportova (WMAG) - http://www.wmagcroatia.wordpress.com/
  International Hall of Fame of Martial Arts - http://www.hofsplit.com/
  Fight Night Champion League (FNCL)
  Split Grappling League